Saturday, October 07, 2006

Ηλίθιοι είναι στα ΕΑΑΚ;



Από το γνωστό site indymedia βρήκα αυτή τη φωτογραφία-μαρτυρία του κοινωνικού τους αγώνα στα πανεπιστήμια, κατά δήλωσή τους.

Για εμένα ωστόσο είναι μία φωτογραφία κόλαφος (ωραία λέξη,ε;) και μαρτυρία της βλακείας τους, αφού αποδεικνύει πως ούτε 50 τούβλα σε σωστή σειρά δεν είναι άξιοι να τοποθετήσουν. Ακόμη και οι γνώσεις κάποιου μέλους τους να προέρχονται μόνο από καρτούν, όπου βλέπει το Donald να χτίζει, γνωρίζει ότι, κανονικά, τα τούβλα δε στοιχίζονται κατακόρυφα, αλλά ο αρμός δύο τούβλων της μίας σειράς, πρέπει να καταλήγει στο μέσο του τούβλου της επόμενης! Σε κανένα ταξιδιωτικό γραφείο δεν έχει μπει κανείς τους να δει τους πλίνθους στις πυραμίδες της Γκίζας (του Χέωπος είναι η μεγαλύτερη και οι άλλες δύο του Χεφρέν και του Μουκερίνου για τους γνώστες).

Βέβαια τα τούβλα δεν εμφανίζουν φαίνεται κοινωνικότητες, για αυτό και τα τούβλα που έχτισαν τον τοίχο δεν επικοινωνησαν με τα τούβλα με τα οποια εχτισαν τον τοίχο αυτό...

Πόπη, δώσε μας τα φώτα σου!

5 comments:

Anonymous said...

EISAI GELOIOS KARAGKIOZHS K THA SE KANONISOYME SYNTOMA AN DEN STAMATHSEIS TIS SYKOFANTIES

Anonymous said...

twra mas ekanes ta moutra kreas

Anonymous said...

an den to katalaves ta paidia den prospa8ousan na xtisounn tis pyramydes ths Gizas..to xtisimo htan mia symvolikh praksi diamartyrias tou syllogou

P.S. 8a se symvouleua na kopseis thn prezoula, den sou kanei kalo

Anonymous said...

ΤΑ ΕΑΑΚ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΚΛΑΝΙΑ!ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

Anonymous said...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.
GET A LIFE