Sunday, October 21, 2007

ποιοι βλέπουν τηλεόραση;

με αφορμή δύο εκπομπές της τηλεόρασης αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά μας έχουν(και μάλλον εύλογα) οι υπεύθυνοι σχεδιασμού προγραμμάτων της τηλεόρασης.

Αρχικά η εκπομπή του Μικρούτσικου. Κάποιες κοπέλες να χορεύουν σαν σε μπαρ σε μία εκπομπή που απευθύνεται σε οικογένεια. Νόμιζα ότι η στερημένη από τηλεοπτικά θεάματα γενιά, που ήθελε να δει μισοντυμένη για να αγοράσει γιαούρτι Total είχε εκλείψει, όμως από ότι φαίνεται ο Έλληνας εξακολουθεί να είναι στερημένος από κώλο...

Αντίστοιχα, ο Μικρούτσικος απροκάλυπτα διαλέγει όποιον θέλει για να συμμετάσχει, καταργώντας κάθε έννοια δικαιοσύνης και ειλικρινούς συμμετοχής. Το τελευταίο ακούγεται τελευταία και για το Super Deal, τουλάχιστον αν συμβαίνει εκεί, έχουν την προκάλυψη της κλήρωσης (έστω τα προσχήματα ρε αδελφέ).

Επιπλέον έτυχε να πέσω στα δύο πρώτα επεισόδια του Ελληνικού Fear Factor μόνο και μόνο για να δω ότι το casting είναι για το ψυχιατρείο.

Αν οι ειδικοί μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς που έχουν ανάγκη από καθρεφτάκια τότε τρομάζω στην ιδέα του ποιοί συναπαρτίζουν την ομήγηρη γύρω μας.

No comments: