Friday, September 15, 2006

μετεξετασταίοι...

Σε επανεξέταση της υπόθεσης του Στηβ Λάλα προχωρούν οι ΗΠΑ




Μία σπουδαία μορφή του ελληνισμού, ο Αναστάσιος Παπαληγούρας θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο της συναδέλφου του, Τσουδερού Βιργινίας στην παραδειγματική τιμωρία του κυρίου Λάλα, ο οποίος διενοήθη να προβεί σε αντικατασκοπία υπέρ της Ελλάδας. Αγνοούσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας έχουν κατά κύριο λόγο Κρατικό προσανατολισμό και όχι Εθνικό, παρά την αλλαγή του ονόματος - κατά τα άλλα τίποτα δεν αλλάζει. Άγνωστο ήταν το έργο τους, μυστικό παραμένει, κατά μία έννοια είναι οι πιο μυστικές υπηρεσίες του κόσμου.

Έτσι θα τον ζητήσουν από τις ΗΠΑ προκειμένου να τον τοποθετήσουν εγκλειστο για τιμωρία σε άσυλο ψυχιατρικών νοσημάτων, ένα με εκείνους τους κακούς γιατρούς με τις λευκές ποδιές και τα παχιά μουστάκια που σου κάνουν ενέσεις στα πισινά, πρωί-βράδυ. Ελπίζουν να κάνουν και θεραπεία με ηλεκτροσόκ, αλλά θα πρέπει να εγκρίνει ο Αλογοσκούφης κονδύλιο εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές του ρεύματος.

Γιατί αν νομίζει κάποιος ότι θα κάνει κάτι τέτοιο και η καλή μας χώρα θα τον προστατέψει, πλανάται πλάνην οικτρά και χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας. Επιπλέον πρέπει να σε απομακρυνθεί από το κοινωνικό σύνολο για να μη διασπείρει τέτοιες πεποιθήσεις φιλοπατρίας και σταματήσουν όλοι να φοροδιαφεύγουν, να λαδώνουν στις δημόσιες υπηρεσίες και να κάνουν οδηγικές παραβάσεις. Η χώρα θα απωλέσει το couleur local και τότε ο τουρισμός θα μειωθεί.

Κατάλαβες κυρ Λάλα μου τι κακό μας κάνεις;


Δεν είναι τυχαίοι οι συμβολισμοί των υπουργών που συνεισφέρουν στις εξελίξεις της υπόθεσης. Γόνοι επιφανών πολιτικών αμφότεροι, με πλούσια βιογραφικά και οικτρή πολιτική καριέρα. Βέβαια, τα credentials του Αναστάση είναι σαφώς ανώτερα, καθώς έχει ανδρωθεί στις επάλξεις της ΟΝΝΕΔ (τα τσικό της ΝΔ σα να λέμε) από όπου λαμπροί πολιτικοί έχουν ξεπηδήσει (ονόματα δε λέμε, ψηφοφόρους δε θίγουμε!!), χώρια ότι έχει κάνει και ένα γάμο κλειδί passepartout με τη Ζαϊρα...

No comments: