Monday, September 04, 2006

Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη σε μία ώρα

Η κατασκευαστική εταιρία Λακιώτης - Πλακίδια, κατηγορίας Δ, με την κατασκευαστική Γιαννόπουλος-Αγγελόπουλος που έχει πτυχίο κατασκευαστή Γ και οι δεξιοί εργολάβοι που είχαν πεινάσει τον τελευταίο καιρό, ώθησαν την κυβέρνηση σε αυτή την πρωτοφανή πράξη παραγωγής κυβερνητικού έργου (που το θυμήθηκαν και αυτοί ρε παιδί μου)

Χρησιμοποίησαν μία ρηξικέλευσθη ιδέα, σχεδόν συνομίληκη με εμένα, και αποφάσισαν επιτέλους να συναντήσουν αυτά τα τυπόνια που τυχαίνει να κάνουν την ίδια δουλειά με αυτούς αλλά σε γειτονικές χώρες.

Ιστορική συμφωνία για τoν πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη


Εδώ η μακέτα του αγωγού σε αποκλειστική φωτογραφία



Στις δηλώσεις ο πρωθυπουργός αφότου ανακοίνωσε ότι βρήκε ένα εκπληκτικό σουβλατζίδικο στα Βίλλια, που επισκέπτεται πλέον καθημερινά, δικαιολόγηθηκε για την καθυστέρηση της ανάθεσης της κατασκευής (φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή για το πότε θα τον δούμε έτοιμο) λέγοντας ότι θα μπουν ιταλικά πλακάκια στην επένδυση, το ξύλο στα πατώματα θα είναι μπουσιέ, μαόνι και δρυς, ενώ στο εξωτερικό θα τοποθετηθούν σκοτίες. Σε σημεία θα έχει μεγάλα παράθυρα προκειμένου να το επισκέπτονται σχολεία που θα βλέπουν ότι το πετρέλαιο ρέει σε αγωγούς και δεν έχουν την αποκλειστική διάθεση αυτοί οι αξιαγάπητοι φαρμακοτρίφτες - βενζινοπώλες, όπως το 1900 πήγαιναν να δουν αερόστατα.

Κεκλεισμένων των θυρών ο κύριος Λιακόπουλος που εκτελούσε χρέη διερμηνέα στον κύριο Πούτιν, απαίτησε να είναι ευθύγραμμος ο αγωγός, αλλά του εξήγησαν ότι στην επαρχία τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα είναι περίπλοκα και έτσι ούτε οι δρόμοι δεν είναι ευθείς. Τον φίλεψαν μάλιστα και ένα τοπογραφικό με σχέδια των ιδιοκτησιών της περιοχής προκειμένου να σχεδιάσουν τα παιδάκια του τα ζιγκ ζαγκ του αγωγού.

Στο τέλος ζήτησαν στον Πούτιν να φέρει κανένα κιλό αβρούγκα από την Κασπία για να βάζει στα σουβλάκια του ο Καραμανλής.

θα μου ισχυριστείτε βέβαια ότι ο αγωγός ομβρίων έξω από το σπίτι μου πήρε ένα χρόνο να φτιαχτεί και είχε και κακοτεχνίες, οπότε ας μη διαμαρτυρόμεθα...

No comments: