Tuesday, July 18, 2006

η Σοβιετική Ένωση γράφει στα ελληνικά!

Τώρα που σκέφτομαι κι εγώ πότε θα ήταν καλό να πάω στο στρατό ανακάλυψα το παρακάτω εκπλητκικό απόσπασμα... Θα επανέλθω με άλλα ηρωικά αποσπάσματα από την επικοινωνία του υπουργείο με τους στρατεύσιμους!!


Η Στρατιωτική σου Θητεία δεν είναι χαμένος χρόνος. Είναι εφόδιο για το μέλλον σου. Η επίδρασή της επάνω στη μετέπειτα ζωή σου είναι μεγάλη και σημαντική. Σχολείο κοινωνικής αγωγής οι Ένοπλες Δυνάμεις σε προετοιμάζουν για μια καλύτερη προγραμματισμένη πορεία και σε κατευθύνει, ώστε να δεις βαθύτερα, να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικότερα και να ερμηνεύσεις καθολικότερα το φαινόμενο της ζωής...

Ειδικότερα, υπηρετώντας στις Ένοπλες Δυνάμεις :

-Αποκτάς καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες.

-Εφοδιάζεσαι με πολλές πρακτικές και ποικίλες τεχνικές γνώσεις που είναι χρήσιμες για τη μετέπειτα ζωή σου.

-Θέτεις συνειδητά το άτομό σου στην υπηρεσία του συνόλου.

-Πλαταίνει ο διανοητικός σου ορίζοντας, ακονίζεται η κριτική σου ικανότητα, τιθασεύεται ο ενθουσιασμός σου και ωριμάζει η φαντασία σου.

-Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και κυρίως τις συγκρίνεις με τις δυνάμεις των άλλων, οδηγείσαι σε αυτογνωσία και αυτοαντίληψη.

-Αποκτάς πειθαρχημένο πνεύμα που είναι απαραίτητο στην κοινωνία για την αρμονική συμβίωση.

-Αναπτύσσεις τις ιδιότητες, ικανότητες και δεξιότητές σου και μαθαίνεις όχι μόνο να υπακούς και να κυβερνάσαι, αλλά και να κατευθύνεις και να κυβερνάς άλλους.

-Διαμορφώνεις κοινωνικά ιδεώδη και αποκτάς μεγαλύτερη κοινωνική παιδεία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο λαός μας σωστά χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις ως το «μεγαλύτερο σχολείο»...

Απόσπασμα από το Eνημερωτικό Φυλλάδιο Στρατευσίμων του υπουργείου Αμυνας. (από το omhroi.gr)

2 comments:

hopkins said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ο στρατός είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχει υπάρξει ποτέ!

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! kitchen table set Blocker free pop spam up pop up blocker Ip country region city latitude longitude isp domain Stored value card business opportunities 1200mah li-ion battery for nokia 8290 Who can not take nexium Cbs news about vicodin and oxycontin Eden dental insurance Fatigue celexa and yohimbe adderall intereaction hardcore stories taboo Chalet domaine flores mauricie