Monday, July 31, 2006

live your myth in Greece - Ταξί

Η αισθητική τους είναι τόσο υψηλή που έχουν αναγκαστεί να επιβάλουν face control. Μη σας ξεγελά η ερώτηση που πας; θέλουν απλά να σας κόψουν σαν πελάτη.

Επειδή τα ταξί τους είναι λιμουζίνες και αυτοί γαλαζοαίματοι δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν σε όλους τους δρόμους της Αθήνας, έτσι έχει προκύψει και η φοβερή έκφραση που να τρέχω τώρα μέχρι εκεί, θα σε αφήσω στον κεντρικό. Αν φορέσετε ζώνη αυτόματα θα ρωτήσουν είσαι από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα σας μείνει αξέχαστη η διαδρομή αυτή από τη μαύρη λωρίδα μπίχλας (που θυμίζει τροχονόμο σε ασπρόμαυρο καρτούν) που θα μείνει στα ρούχα σας. Η καλύτερη διαδρομή τους είναι να σας πάνε στην παραλιακή στις 2 το πρωί καθώς τότε εμφανίζεται η πιο βαριά κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.




Οι αστικοί μύθοι για τον Λιακοπουλικό οδηγό στην Κηφησιά, τον στοιχηματατζή που τραβάει το χειρόφρενό του για να σημειώσει τα νούμερα του Λόττο, ο τηλεορασόπληκτος με την οθόνη στο όχημα, ο οδηγός που μιλάει με το Θεό είναι όλοι βγαλμένοι από τους εκλεκτούς που είχαν την τύχη να συναντήσουν αυτές τις μορφές του ελληνισμού. Με λίγη έως και καθόλου τύχη γρήγορα θα έχετε κι εσείς να διηγηθείτε κάτι παρόμοιο. Αν παίζετε ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ρωτήστε τους για το συνδυασμό που θα κερδίσει... είναι άψογα καταρτισμένοι από την ψυχαναγκαστική εμμονή τους στο αθλητικό ραδιόφωνο.

Πριν πολλά έτη, μία κακιά μάγισσα που καταράστηκε τον ταξιτζή που την απάτησε (γιατί οι ταξιτζήδες είναι και μεγάλοι ερωτίλοι - ρωτήστε τους απλά και θα σας μιλάνε με τις ώρες) . Από τότε το συνάφι είναι αναγκασμένο να μην κατουράει ποτέ σε τουαλέτα, αλλά μόνο στο δρόμο και να επισκέπτεται την κόλαση κάθε βράδυ μεταξύ 23:40 και 00:00.

Αν αηδιάσατε από όλα αυτά και θέλετε να πάρετε κάποιο ΜΜΜ μη χτυπήσετε εισιτήριο. Όταν σας εντοπίσει ελεγκτής οι επιβάτες του οχήματος θα τον λυντσάρουν σε υποστήριξή σας και θα γλιτώσετε. Αν πάλι έχετε χρόνο για χάσιμο και θέλετε να ρίξετε μία ματιά στην αθηναϊκή ζωή δοκιμάστε το τραμ που σας αφήνει άφθονο χρόνο για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της διαδρομής. Είναι τόσο αργό που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από το τζάμι να σας περνάνε γεμάτες μπετονιέρες, παπάκια τρικάβαλα και η γιαγιά με το Π.

3 comments:

~~A~~ said...

Δες αυτο να γελάσεις...http://www.taxistory.blogspot.com/

ONOMATODOSIA said...

polu wraio post.

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. zyrtec chambers arizona Wet shirt models Pilipino wedding invitations organic seo bhutan Asbestos attorney lawsuit mesothelioma law cancer11