Wednesday, August 16, 2006

προσωπική αναζήτηση

έχοντας μόλις γνωρίσει μία αξιαγάπητη Χριστίνα, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο αρκετά συμπαθητικό ώστε να προκαλεί καλή εντύπωση εκεί που θέλει; Είναι μήπως τα ρούχα, η ομιλία, το χτένισμα, τα κιλά;

4 comments:

hopkins said...

Καταρχάς, η εξωτερική εμφάνιση δημιουργεί μια πρώτη εντύπωση. Αλλά δεν είναι σωστό να μένουμε σε αυτό. Και δεν είναι και αρκετό κιόλλας. Ουσιαστικά, για να μας κάνει κάποιος καλή εντύπωση, πρέπει να ταιριάζουμε. Να ταιριάζουν οι απόψεις μας και το στυλ μας γενικότερα. Όχι φυσικά στα πάντα. Αλλά σε κάποια βασικά σημεία. Π.χ. αν εσύ είσαι βαθιά θρήσκος και ο άλλος αρχίζει τις χριστοπαναγίες, ε τότε μάλλον δεν θα τα πάτε και πολύ καλά. :)

Αντώνιος said...

αυτό όμως αφορά στη μακροπρόθεσμη σχέση σου με κάποιον. Πώς όμως αποκτάς αυτή την άνεση να φτάσεις στο σημείο να έχετε μακροπρόθεσμη επαφή και να γνωριστείτε καλύτερα;

hopkins said...

Είναι αυτό που σου βγάζει ο άλλος από την πρώτη στιγμή. Η συμπεριφορά του, ο τρόπος που μιλάει, αυτά που λέει. Να περνάτε καλά μαζί. Τέτοια πραγματάκια.

Αντώνιος said...

εεε αυτό λέμε... Τι θα πρέπει κάποιος να βελτιώσει ώστε να κερδίζει τους ανθρώπους που θέλει. Αυτό πρέπει να βρούμε!! (ταπεινοί οι στόχοι αυτού του blog!)