Thursday, August 17, 2006

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!

με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο κόσμος τις διπλωματικές εξελίξεις στο θέμα του μεσανατολικού.

Συνάντηση Μεϊμαράκη - Κολοζώφ για το Μεσανατολικό



Ο Ορέστης Κολοζώφ πρότεινε τη σύσταση μίας επιτροπής που θα αποφασίσει για την ανάπτυξη ενός 10μελούς συμβουλίου που θα απαρτίζεται από 20 τακτικά μέλη, 2 αναπληρωματικά, τον πρόεδρο επί τιμή και τρεις συντονιστές, το οποίο θα γνωματεύσει για την καταπίεση των εργαζομένων στο Λίβανο από το καπιταλιστικό κεφάλαιο. Αναφέρθηκε επίσης στις εγγενείς δομικές αδυναμίες του καπιταλιστικού συστήματος στο γειτονικό Ισραήλ, στον σύντροφο Μπρέζνιεφ και στο γεγονός ότι η Αλέκα τον υποχρεώνει να βάφει πανώ σε αυτή την ηλικία,παρότι ο ορθοπεδικός του έχει απαγορεύσει να να σκύβει. Ακόμη, απαίτησε επίδομα για τους οπλίτες που θα υπηρετήσουν στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ προκειμένου να αναπληρώσει έτσι η ελληνική πολιτεία για τη μειωμένη ποσότητα νιασίνης και ριβοφλαβίνης που περιέχει το σιτηρέσιό τους.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης άκουσε στωϊκά τα όσα είχε αποστηθίσει ο συνομιλητής του από το έγγραφο του πολιτμπιρό της Μόσχας, που είχε συνταχθεί με αφορμή την εισβολή της Ιαπωνίας στη Μαντζουρία, ενώ παράλληλα σκεφτόταν αν ήπιε το Becel pro-active του σήμερα.

Προκειμένου να τονιστεί το πολιτικό εκτόπισμα των τιτάνων της παγκόσμιας διπλωματίας που συναντήθηκαν παρατίθενται σύντομα βιογραφικά.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει μεγαλώσει σε πολεμικές συνθήκες προσπαθώντας να βγει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αυτής της παράταξης που ασχολείται αποκλειστικά με ακαδημαϊκά θέματα στα πανεπιστήμια. Οι φήμες τον θέλουν να έχει και φιλανθρωπική δράση κρατώντας συντροφιά τα κρύα βράδια στη Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο ο ίδιος, άνθρωπος χαμηλού προφίλ δεν έχει παραδεχθεί τίποτα.

Ο Ορέστης Κολοζώφ, φυσικός το επάγγελμα, παρασύρθηκε στα νιάτα του από τα κομμουνιστικά φληναφήματα και ντρέπεται να το παραδεχτεί, για αυτό και συνεχίζει να πιστεύει στο Ρώσσικο Κομμουνισμό, μία ιδέα με την οποία οι Ρώσσοι δε θέλουν να έχουν καμία σχέση.

Το ξύλινο πρόσωπο Contolisa Rice δήλωσε υποστηρίζουμε τις προσπάθειες για την ειρήνη. Ο George Bush ενώ πέταγε φελούς σε μία λεκάνη παρέα με άλλους hillbilies στο Mephis Tennessee περιμένοντας να ωριμάσει το Jack Daniels είπε ότι η Αμερική και ο Θεός θα οδηγήσουν στο δρόμο της αλήθειας ενώ ο ΓΑΠ δήλωσε η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει μία παράδοση δεκαετιών στην κακή εξωτερική πολιτική.

Όλοι τους αναμένουν να συνταχθεί μαζί με το δίδυμο ο ο γενικός γραμματέας του παγκοσμίου συμβουλίου για την ειρήνη Θανάσσης Παφίλης. Εάν σχηματιστεί αυτή η τριανδρία, η σωτηρία της Μέσης Ανατολής είναι βέβαιη...

No comments: