Thursday, November 02, 2006

Έξω οι Βούλγαροι κομιταζήδες

Πενθήμερη αποβολή και στη 16χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε βιασμό στο σχολείο της



Χαχαχαχα... Ένα κοριτσάκι έχει έρθει από τη Βουλγαρία και προσπαθεί να στήσει τη ζωή της. Δουλεύει, πηγαίνει στο σχολείο, πληρώνει φόρους, μας μιλάει τη γλώσσα μας... Ήρθε και αυτή στο σχολείο μας για να συμμετάσχει στην κατάληψη μαζί με εμάς - ίσως να νομίζει ότι έχουμε κι εμείς για πρωθυπουργό κανέναν σαν τον Τόντορ Ζίβκοφ (Todor Zhivkov / Toдор Живков) και πρέπει να δράσουμε εναντίον των δυνάμεων που θέλουν να καταστρέψουν την παιδεία.

Εκεί, κατά πως φαίνεται, κάποια παιδιά που έχουν εντρυφήσει στο Hustler και που για homepage στο ίντερνετ δεν έχουν το in.gr αλλά το χύσεμε.com επέμειναν να κάνουν παρτούζα μαζί της και μπροστά στην άρνησή της καταδέχτηκαν να το κάνει μαζί τους ανά δύο(!) στο χώρο του σχολείου. Τελικά τη στρίμωξαν από εδώ, τη στρίμωξαν από εκεί, της την άναψαν στην τουαλέτα όπου κινηματογράφησε τη σκηνή ένα κορίτσι (!) με το κινητό του...

Επανερχόμενοι στο σχολείο οι καθηγητές τους, που θα σκέφτονταν τι κρίμα που δεν κράτησε και άλλες δύο εβδομάδες η κατάληψη να προλάβουμε να μαζέψουμε τις ελιές μας, ένιψαν τα χέρια τους, προφανώς για πρώτη φορά, και με την εξουσία που τους έδωσε η ελληνική πολιτεία (πάλι καλά που δεν τους έκανε χωροφύλακες, γιατί με τέτοια βλαχιά...) έριξαν την ίδια ποινή σε όλους τους εραστές του ωραίου!

Βέβαια, καλά της έκαναν... Γιατί όλοι οι Βούλγαροι είναι κομιτατζήδες και όλες οι Βουλγάρες πουτάνες. Γιατί είναι εμφανές ότι τα ήθελε ο κώλος της - τους μίλησε; = τους προκάλεσε και αυτοί έχουν και έναν αντρισμό να δικαιολογήσουν, μην τους πουν και φούστηδες... Αντί να τραβήξουν από το αυτί τα κωλόπαιδα, τα νταντεύουν με το χειρότερο τρόπο. Ίσως γιατί αυτοί που αποφασίζουν όλο και θα έχουν περάσει και σε κανένα κωλάδικο.

Έτσι όλοι μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά μέτρα και άπειρα σταθμά για να μας μετρήσουν. Και ότι άμα οι περιστάσεις είναι βολικές, κάπως θα τα βολέψουμε... Εν ανάγκη θα θυμηθούμε τον Παύλο Μελλά και τον Καπετάν Κώττα για να μας σώσουν από αυτούς τους παλιοΒούλγαρους και τους άλλους εχθρούς του ελληνισμού.


Αλήθεια, οι δάσκαλοι πώς επιβάλουν ποινές για πράξεις που έγιναν εκτός σχολικού χρόνου; Για πείτε μας...


Και γιατί δε συζητάμε καθόλου το παράλογο του πράγματος ότι ανήλικοι αποφασίζουν μόνοι τους την κατάληψη δημοσίου κτιρίου, τον ορισμό εμποδίων στην εκπαίδευση και βρίσκονται εκεί, με τη συναίνεση των γονιών τους, ανεξέλεγκτοι;

2 comments:

Marina said...

Ελα μωρέ πώς κάνεις έτσι για ένα πηδ###α? Οπως όλοι οι καλοί γονείς που διδάσκουν αξίες στα παιδιά τους είπαν "τα ήθελε και τα έπαθε"..
και οι καθηγητές για να δηλώσουν τη παρουσία τους άρχισαν να πετάνε αποβολές..έχουν ήδη εγκατασταθεί οι κάμερες έξω απο τα σπίτια τους..στάρ γίνανε όλως τυχαίως.

Anonymous said...

Είμαι πολύ απογοητευμένη με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα. Άκου εκει να τιμωρήσουν το κοριτσάκι γιατί τα "ήθελε". Μα άμα το ήθελε δεν θα μιλούσαμε για βιασμό τώρα. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι οι παλιοαμόρφωτοι.
Δεν ξέρω ποιος με εκνευρίζει πιο πολύ σε αυτή την υπόθεση. Οι βιαστές, οι συμμαθητές που λένε όλες αυτές τις αηδίες στην τηλεόραση, οι γονείς, οι καθηγητές ή το βρωμόπαιδο (και είναι και κορίτσι ρε γμτ) που βιντεοσκοπούσε την όλη σκηνή με το κινητό του;