Wednesday, November 22, 2006

«Ή θα τους στρώσω ή θα φύγω»

Ή θα τους στρώσω ή θα φύγω δήλωσε η υπουργάρα της τάξεως με ύφος προπονητή του Ολυμπιακού. Μετά βέβαια το ξανασκέφτηκε γιατί εκεί, όντως φεύγει ο προπονητής και μάλιστα νύχτα αν δεν αρέσει στον πρόεδρο και τους φιλάθλους και έτσι είπε να αφήσει τα προπονητικά. Θυμήθηκε κιόλας ότι έχει και δύο κορούλες να παντρέψει και αν δεν το κάνει τώρα που είναι υπουργός θα πρέπει να τις προικίσει. Οπότε σου λέει, θα τους πω μερικά από τα ωραία μου και θα με αφήσουν λίγο ακόμη να κάνω τον υπουργό.

Κάθε πρωί, στον τελευταίο όροφο του υπουργείου του, παίζει με τα στρατιωτάκια του με θέα πότε του Γουδή και πότε το Χολαργό, όπου κοιτάζει καλού κακού και προς το σπίτι του μη μπει κανένας κλέφτης, γιατί οι αστυνομικοί του καλλιεργούν ζαρντινιέρες.

Πατρίς - θρησκεία - οικογένεια του έλεγαν κάποτε, τα πιπιλίζει και αυτός σήμερα. Τα έχει γραμμένα και στο αλεξήλιο του αυτοκινήτου του, για να μην τα ξεχνά, πλάι στο μαμπά μην τρέχεις. Για αυτό και δεν τρέχει ποτέ ο ίδιος, ούτε ο οδηγός του. Βάζει τους κοσμαγάπητους αστυφύλακες να κλείνουν την Κατεχάκη και την Κανελλοπούλου κάθε πρωί συλλέγοντας έτσι τις Χριστοπαναγίες των δύσμοιρων οδηγών που περιμένουν. Τον βοηθάει στα θρησκευτικά του καθήκοντα.

Ξεχνά όμως ότι τον έβαλαν στη θέση του και του έδωσαν μερικές κουδουνίστρες για να κάνει τον κλόουν που θα απασχολεί τα παιδιά μέχρι τις επόμενες εκλογές...





Αρχικά η υπόθεση είχε ανατεθεί σε πταισματοδίκη, ωστόσο εξαιτίας των διαστάσεων που έλαβε το περιστατικό, κρίθηκε σκόπιμο η έρευνα να περατωθεί από εισαγγελέα εφετών, με την εντολή να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.
γράφει το in.gr

δηλαδή η τηλεοπτική προβολή καθορίζει το ποιός θα αναλάβει την έρευνα;

No comments: